Şakirpaşa Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Vizyonumuz; Şakirpaşa Özel Eğitim Meslek Okulu olarak, Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağa uygun evrensel standartlarda yürütmektir.

Misyon: Hafif düzey zihinsel yetersizliği olan bireylerin temel yaşam becerilerini geliştirmek, topluma uyumlarını sağlamak, iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazandırmak.

Başarılar:

Isınma: Elektrik
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz ücretsiz servis ile taşınmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Özel Eğitim Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı ile Hafif düzey zihinsel yetersizliği olan lise düzeyindeki öğrencilerin yerleştirilmesi yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sakirpasaozelegitim.meb.k12.tr

Adres - ONUR MAH. 45129 SK. ŞAKIRPAŞA MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 1/7 SEYHAN / ADANA

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Onur Mahallesi 45129 Sk No:1/7 Seyhan

Ulaşım Şakirpaşa Havaalanına 5km,Otogara 1km mesafede.Şakirpaşa dolmuşları ile merkezden okulumuza kolayca ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 Km